top of page

Over ASM

Door technologische ontwikkelingen als mobiele telefoons, spelcomputers en digitale media groeien kinderen op in een andere beweegcultuur, waarin het buiten spelen geen hoofdrol meer speelt. Kinderen sporten minder en zitten vaker binnen waardoor zij het plezier in bewegen missen.

ASM staat voor “Athletic Skills Model”.

Onze ASM module is ontstaan uit een passie voor sporten, bewegen en de sportieve ontwikkeling van kinderen. Het hoofddoel van onze ASM module is om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, wat resulteert in verbeterde sportprestaties en een gezondere levensstijl.

 

Onze ASM trainingen zijn gebaseerd op de Schijf van 10, een essentieel raamwerk binnen het Athletic Skills Model. De Schijf van 10 richt zich op het bevorderen van tien fundamentele motorische vaardigheden, zoals o.a rennen, springen en vangen. Aan de hand van speelse en gevarieerde activiteiten. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen zich ontwikkelen tot zelfverzekerde en behendige atleten, klaar om met vertrouwen deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten.

fer8.png

Wat kun je verwachten van de ASM Trainingen?

1

Bewegingsvaardigheden worden ontwikkeld door een breed scala aan activiteiten en oefeningen die o.a. balans, coördinatie, behendigheid en lenigheid bevorderen.

2

Sportieve diversiteit wordt gestimuleerd doordat kinderen kennismaken met meer dan 10 sporten en activiteiten, waardoor ze een brede basis van sportieve kennis en vaardigheden opbouwen.

3

Plezier in bewegen wordt aangemoedigd door de trainingen, die zijn ontworpen om enthousiasme en plezier voor bewegen te stimuleren via speelse en uitdagende activiteiten.

fer2.png

4

Zelfvertrouwen wordt opgebouwd doordat kinderen experimenteren met verschillende bewegingen en worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen in een ondersteunende en positieve omgeving.

5

Samenwerking en teamwork worden ontwikkeld doordat kinderen leren samen te werken en te communiceren tijdens groepsactiviteiten en teamspelletjes, wat bijdraagt aan hun sociale vaardigheden en teamgeest.

6

Na elke cyclus van ASM-trainingen evalueren we de vooruitgang van de kinderen aan de hand van de Schijf van 10, gevolgd door een persoonlijk ontwikkelingsrapport. 

Het aanbod

fer26.png

Aanmelden

Organisaties kunnen zich aanmelden voor een van de ASM Modules via onderstaand formulier. Momenteel is onze ASM Dienst alleen beschikbaar voor kinderorganisaties zoals bijv. sportverenigingen, scholen en BSO's.

Activiteit:

Bedankt voor uw aanmelding.

Team AllFootball neemt z.s.m. contact met u op!

bottom of page